“Ne e Bëjmë të lehtë Monitorimin e Mediave”

Media Intelligence That Makes Your Advertising Work

Rreth Nesh
   
Shërbimet Tona

Platformat tona

Kolibri – Lajmet Shkurt

Idramedia Monitorim


klientët tanë

IDRAMEDIA është e mirëpozicionuar t'u shërbejë klientëve të saj që vlerësojnë informacionin dhe matjet në media, si edhe kompanitë që duan të përmirësojnë performancën e tyre të reklamimit. Kjo përfshin reklamat, agjensitë ndërkombëtare të reklamave, mediat lokale dhe kombëtare, institucionet për kërkim dhe zhvillim, dhe të tjera.

Monitorimet e Medias

Latest News