Mbulimi i Reklamave Out-of-Home

IDRAMEDIA ka një rrjet të madh monitorimi të reklamave Out-of-Home, duke përfshirë qytetet më të mëdha të Shqipërisë dhe Kosovës: Tiranë, Shkodër, Elbasan, Korçë, Durrës, Fier, Vlorë dhe Gjirokastër. Gjithashtu, shërbimi i ofruar mbulon pothuajse të gjitha pikat kufitare të Shqipërisë:  Aeroporti  Rinas, Hani i Hotit, Morinë, Qafë Thanë, Kapshticë, Kakavijë. Sa i përket, rrjetit të ofruar në rrugë, IDRAMEDIA mbulon rrugët kombëtare drejt qyteteve kryesore dhe pikave kufitare. Numri i Out-of-Home, i reklamave të vendosura në ambientet publike dhe që variojnë në formate të ndryshme si: Billboards, rrugë, superstrada, autostrada, tranzite dhe vende alternative, arrin rreth 1800 operatorë në Shqipëri dhe Kosovë, duke përfaqësuar kategorinë më të madhe të Out-of-Home monitoruar nga IDRAMEDIA.